Binnen & buiten projecten op de muur

Create

Het woord ''create'' in een lokaal van de opleiding Mediavormgeving in Vlissingen. Het kleurgebruik is afgestemd op de meubels binnen de ruimte. Ik heb gekeken naar de interesses & skills van de studenten die de opleiding volgen. Allemaal zijn ze creatief en zijn ze veel bezig op hun laptop met het creƫren van media-uitingen. Ik heb de letters een digitale look gegeven, een soort ''glitch'' effect die minder word naar mate het woord door de portalen zweeft. Dit symboliseert te voortgang van de studenten.

Lees meer »

E-Mobility Park

Het E-Mobility Park in Vlissingen verhuurd elektrische auto's. De muurschildering is het logo van het park met een aantal elementen die passen bij waar het park voor staat. De afmeting van deze muur is 33 meter lang en 4,5 meter hoog.

Lees meer »

Paradise

Dit project werd aangevraagd door een familie in Belgiƫ. Omdat ze niet op vakantie konden gaan zochten ze naar hun eigen ''Paradise'' Dit heb ik naast hun zwembad op de muur gezet. Nu hebben ze hun eigen paradijs in de achtertuin.

Lees meer »

Kringloop van water

Deze muur is gerealiseerd op een basisschool in Bergen op zoom. Omdat er voor deze muur een water kraan kwam te staan wilden ze voor de leerlingen een educatieve muurschildering waarin op een speelse manier verteld word hoe de kringloop van water werkt.

Lees meer »

Andere projecten