Wat ik doe

Graffitivision ontwerpt en realiseert graffiti muurschilderingen voor particulieren (Bijv. kinderkamers), bedrijven, school instellingen en nog veel meer. Als u een mooie muur beschikbaar heeft kan er altijd een mooie laag verf op gespoten worden. Hiernaast focus ik mij ook in het delen van mijn kennis over graffiti en het werken met de spuitbus. Dit doe ik doormiddel van het geven van workshops voor jong & oud.


Wie ik ben

Graffitivision is opgestart door Joris Oostinga. Sinds 2011 ben ik bezig met graffiti en in 2013 begon ik met maken van graffiti op de muur. Sinds dien ben ik elke dag bezig met graffiti. Ik ben sinds het begin erg gedreven en wil steeds beter werk leveren. Al het werk wat ik maak zal erg zorgvuldig uitgevoerd worden, en het resultaat zal precies zijn waar de klant naar zoekt.  In 2021 heb ik de stap gemaakt om van mijn hobby mijn werk te maken.


Hoe ik het doe

Uw idee op de muur

Nadat u contact hebt opgenomen zal ik gaan kijken naar wat u precies zoekt. Ik maak een offerte aan voor u en bij akkoord ga ik aan de slag met een aantal ontwerpen. Deze teken ik via een iPad direct op schaal zodat het gelijk duidelijk is hoe de muur er uit komt te zien. Van te voren vraag ik om een foto van de muur zodat ik gelijk het ontwerp op de muur kan fotoshoppen. Dan is er gelijk een duidelijk beeld van hoe het eruit ziet op de muur. Bij akkoord van het ontwerp spreken we een datum af voor de realisatie en ga ik aan de slag. Mocht u het niet direct op de muur aan willen brengen is het ook mogelijk om het ontwerp op een canvas te maken.

 

Graffiti workshops

Workshops kunnen altijd en overal gegeven worden.  Buiten is uiteraard de beste plek voor een graffiti workshop gezien de fijnstof.  Graffitivision verzorgt het materiaal en de veiligheidskleding. In de workshop zal gedemonstreerd worden hoe je met een spuitbus werkt en de deelnemers krijgen de kans hun eigen kunstwerk te maken op een houten ondergrond. Na de workshop kunnen ze die mee naar huis nemen.